Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

focus op Neurodiversiteit

3 mei 2023 @ 10:00 - 17:00

Evenement

Op woensdag 3 mei 2023 van 10:00u tot 17:00u organiseren wij van de stichting de Mini-maatschappij Gewoon Anders een sociaal maatschappelijk evenement met als thema “focus op Neurodiversiteit”.

Tijdens deze dag zijn er sprekers die op verschillende manieren hun informatie  en andere talenten willen delen. Er zullen workshops en activiteiten worden aangeboden. Ook zullen standhouders hun organisatie kunnen promoten. Er is ook de mogelijkheid om met lotgenoten in groepjes van gedachten te wisselen.

Doelstelling

Met dit evenement willen wij mensen bewust(er) laten worden, dat momenteel in de maatschappij een oud paradigma (zienswijze) bestaat dat doorbroken moet worden. Dit betekent dat de vaak negatieve stigma’s over boord moeten worden gegooid die bij veel mensen leeft.

——-Van het biomedisch model naar neurodiversiteit.

Voor wie: Deze dag is bedoeld voor: iedereen die geïnteresseerd is vanwege beroep, opleiding, persoonlijke  interesse.  Het is voor zowel kinderen als volwassenen/gezinnen een leuke en leerzame dag.

Programmaboekje

Mee doen?

Koop een kaartje

Als lerende organisatie zijn wij blij dit te kunnen organiseren en te leren van elkaar. Om op deze dag meer impact te maken, nodigen wij standhouder en/of  workshopgevers uit om hun visie/ methodiek/product op neurodiversiteit te delen. Bent u geïnteresseerd neem dan contact op via info@mini-maatschappij.nl .

 .

Gegevens

Datum:
3 mei 2023
Tijd:
10:00 - 17:00

Organisator

De Mini-maatschappij Gewoon Anders
Telefoon:
06 811 47 827
E-mail:
info@mini-maatschappij.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Landgoed Ockenburg
Monsterseweg 2
Den Haag, Zuid-Holland 2553 RL Nederland
+ Google Maps