Stage/

leerbedrijf

Binnen Stichting de Mini-maatschappij Gewoon Anders zijn wij in Loosduinen al ruim 2 jaar bezig om: 

 – Jongeren en jongvolwassenen, die op het Voortgezet Onderwijs, MBO, HBO scholen etc. studeren een (stage) plek te bieden. Deze jongeren/jongvolwassenen zijn onder andere vastgelopen op hun stageplek of hebben überhaupt geen stage plek kunnen vinden. Hierdoor kunnen zij hun opleiding niet afmaken. 

 – Jongeren/jongvolwassenen die het lastig vinden om werk te vinden of om vanuit school direct aan het arbeidsproces deel te nemen, kunnen bij ons ervaring op doen met diverse werkzaamheden. Wij zijn een leerwerkbedrijf. (Zie de Iedereen Gewoon Anders Academie). 

 – Als werken om wat voor reden dan ook (nog) niet mogelijk is, willen wij jou en ons zelf de kans gunnen,om als vrijwilliger binnen Stichting de Mini-maatschappij Gewoon Anders je talenten te laten zien. Zodat jouw vrijwilligersbaan een mooie en vooral zinvolle dagbesteding wordt en weer een stapje vooruit is naar de toekomst met eigen regie hierin. Wij hebben mensen die 2 uur in de week bij ons werken, maar ook mensen die meer uren kunnen maken. 

Wij willen jou graag in dit lastige proces begeleiden zodat er weer een positieve ervaring kan worden bijgeschreven.