Achter de Schermen bij Stichting De Mini-Maatschappij: Trots op Vrijwilligers en Hun Inzet

“Wat doen jullie daar bij de Mini-Maatschappij?” is een vraag die vaak gesteld wordt, en terecht. Achter de schermen van Stichting De Mini-Maatschappij ontvouwt zich een dynamisch en hartverwarmend verhaal van inzet, gemeenschap en positieve verandering. Recentelijk heeft onze gewaardeerde vrijwilliger en voormalige stagiaire, Fati, een filmpje gemaakt dat ons werk duidelijk illustreert. Dit filmpje is niet alleen verhelderend, maar ook een bron van trots voor ons en alle anderen die deel uitmaken van onze stichting.

Bij Stichting De Mini-Maatschappij staat één doel centraal: een inclusieve en ondersteunende gemeenschap creëren waarin thuiszitters, jong en oud, met en zonder diagnose, zich gewaardeerd en begrepen voelen. Maar hoe zetten we dat om in actie?

Fati’s filmpje biedt een uniek kijkje in onze wereld. Het toont de passie van onze vrijwilligers, de inzet van onze ex-stagiaires en het enthousiasme van iedereen die betrokken is bij onze stichting. Van gezellige bijeenkomsten tot inspirerende workshops, het filmpje legt de kern van onze inspanningen vast: verbindingen smeden, bewustzijn vergroten en een ruimte bieden waar iedereen kan groeien.

“We zijn ontzettend trots op Fati en alle anderen die zich dag in dag uit inzetten voor onze missie,” zegt Henriette Roos, de voorzitter van Stichting De Mini-Maatschappij. “Dit filmpje is een glimp van onze passie en het werk dat we doen om een positieve verandering teweeg te brengen.”

Dit filmpje is niet alleen een kans om te laten zien wat we doen, maar ook om onze dankbaarheid te uiten voor de mensen die dit mogelijk maken. Het benadrukt hoe belangrijk het is om gemeenschappen te creëren waarin iedereen kan bloeien en waar ieders bijdrage van onschatbare waarde is.

We nodigen iedereen uit om het filmpje te bekijken en te delen. Het vertelt ons verhaal van betrokkenheid, veerkracht en saamhorigheid. Samen werken we aan een Mini-Maatschappij die gewoon anders is – een plek waar iedereen welkom is en iedereen erbij hoort.

Stichting de Mini-maatschappij – YouTube