Feestelijke Lancering van Samenwerking tussen Mini-Maatschappij en ATD: Verbinding met Winkeliers en Bewoners Versterkt

In een veelbelovende stap richting een meer betrokken gemeenschap, markeert vandaag de officiële aanvang van de langverwachte samenwerking tussen de Mini-Maatschappij en ATD. Deze bijzondere gebeurtenis opent de deur naar nauwere relaties tussen lokale winkeliers, bewoners en beide organisaties.

Onder stralende zonnestralen verzamelden zich leden van de Mini-Maatschappij, vertegenwoordigers van ATD en enthousiaste wijkbewoners om deze gedenkwaardige mijlpaal te vieren. De gezamenlijke visie op een hechtere gemeenschap werd voelbaar door het hele evenement heen.

Een hoogtepunt van de dag was de inspirerende toespraak van Annie, een gewaardeerd bestuurslid van ATD uit Oss. Haar woorden raakten niet alleen de harten van de aanwezigen, maar belichtten ook de kracht van gemeenschapszin en samenwerking bij het stimuleren van positieve veranderingen. Annie’s betrokkenheid bij het versterken van lokale gemeenschappen maakte diepe indruk op iedereen.

Vanaf vandaag is de Thuiskamer geopend op woensdagen en donderdagen, van 10.00 tot 12.00 uur. Deze warme en uitnodigende ruimte fungeert als ontmoetingsplek voor eenieder die vragen heeft, ideeën wil delen of gewoon wil genieten van elkaars gezelschap. Of je nu een winkelier bent die nieuwe kansen verkent, of een bewoner die actief wil bijdragen aan de ontwikkeling van de wijk, je bent van harte welkom in de Thuiskamer.

De Mini-Maatschappij en ATD kijken vol verwachting uit naar de vruchtbare samenwerking die uit deze nieuwe verbinding zal voortvloeien. Samen zullen we bouwen aan een levendige en sterke gemeenschap, waarin iedere stem gehoord wordt en elke bijdrage waardevol is.