Uitnodiging voor Kindermiddag: Samen Spelen, Verbinden en Groeien bij Stichting De Mini-Maatschappij Gewoon Anders

Met grote blijdschap kondigen we de komst aan van een speciale kindermiddag, georganiseerd door Stichting De Mini-Maatschappij Gewoon Anders. Namens onze toegewijde vrijwilligers en stagiaires nodigen we u van harte uit om deel te nemen aan dit hartverwarmende evenement, dat plaatsvindt op woensdag 8 december a.s. van 13:00 tot 16:00 uur.

Deze kindermiddag is in het leven geroepen naar aanleiding van verzoeken van ouders wiens kinderen momenteel thuiszitten en ouders die hun kinderen graag meer sociaal contact zien hebben met andere kinderen. We begrijpen de behoefte aan sociale interactie en daarom hebben we met enthousiasme deze unieke gelegenheid gecreëerd om kinderen samen te laten spelen, nieuwe vrienden te maken en gezamenlijk te groeien.

“Deze middag draait om meer dan alleen plezier en spelletjes,” benadrukt Henriette Roos, oprichter en bestuurder van Stichting De Mini-Maatschappij Gewoon Anders. “Het gaat om het bouwen van bruggen tussen kinderen en ouders, het vergroten van sociale netwerken en het bieden van een omgeving waarin iedereen zich welkom voelt.”

Wij nodigen iedereen uit om deze uitnodiging te delen en zo de boodschap van inclusie en verbinding te verspreiden. Samen kunnen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen en ouders de kans krijgen om deel te nemen aan deze betekenisvolle kindermiddag.